Last news in Fakti

30 Януари, 2017 05:16 660 0

Фиорентина затяга редиците с двама нови

  • фиорентина-
  • двама нови-
  • рикардо сапонара

Отборът на Фиорентина привлече звездата на Емполи Рикардо Сапонара. Халфът преминава на "Артемио Франки" под наем за срок от 18 месеца, а след това ще бъде закупен от "виолетовите". Сделката се оценява на 10 млн. евро. Бившият клуб на Сапонара - Милан, ще получи 30% от тази сума.

Фиорентина ще осъществи и друг трансфер. Пред договор с тима Мартин Касерес. Защитникът, който за последно игра в Ювентус, имаше оферта от Трабзонспор, но в последния момент двете страни не се разбраха. След като премине медицинските прегледи, уругвайският национал ще парафира с отбора от Флоренция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА