29 Януари, 2017 10:18 687 0

Интер продължава да печели

  • интер-
  • пескара-
  • серия "а"

Серията на миланския гранд набъбна на седем поредни успеха

Отборът на Интер запази инерцията си и в мача си срещу Пескара от 22-ия кръг на Серия "А". "Нерадзурите" бяха категорични и разбиха с 3:0 противника на своя земя.

Данило Д'Амброзио първи реализира в 23-ата минута след центриране от корнер. В края на полувремето Жоао Марио удвои преднината на тима си, а резервата Едер сложи точка на спора в 73-ата минута.

Това бе седма поредна победа за "нерадзурите" в първенството и общо девета във всички турнири. Гостите от своя страна остават на последното място във временното класиране и имат едва 1 успех от началото на сезона.

Интер вече е 4-и в подреждането, измествайки от него Лацио, който по-рано падна изненадващо от аутсайдера Киево като домакин.

В следващия кръг миланският гранд гостува на лидера Ювентус. На Пескара пък предстои да изиграе отложения мач с Фиорентина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА