30 Януари, 2017 21:26 820 0

Лас Палмас с трансферен удар

  • лас палмас-
  • хесе-
  • псж

Испанският тим взима Хесе от ПСЖ

Острието на Пари Сен Жермен Хесе Родригес може да бъде считан за ново попълнение на Лас Палмас. Това потвърди президентът на "жълтите" Мигел Анхел Рамирес пред UDRadio, цитиран от Marca. "Сделката за Хесе е почти завършена. Споразумяхме се. Надяваме се да можем да го представим утре вечер на нашия стадион и да зарадваме феновете", разкри босът.

"Хесе идва тук със сериозно орязана заплата. Предпочете да защитава цветовете на Лас Палмас. Нуждаем се от много фенове, които да дойдат и да го уважат на представянето", довери испанският стрелец. "Имаме възможността да вземем още един футболист, но треньорът ни иска да раздуваме състава. Един футболист може да напусне. Надяваме се да изградим възможно най-силен отбор", каза още големият шеф на канарския клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА