31 Януари, 2017 11:39 688 0

Моци: Бих играл отново за Динамо Букурещ

  • моци-
  • лудогорец-
  • динамо букурещ

Бранителят на Лудогорец не крие, че с радост би облякъл отново екипа на "кучетата"

Моци: Бих играл отново за Динамо Букурещ - 1
Снимка: БТА/АР

Превърналият се в един от символите на Лудогорец Козмин Моци обяви чрез румънска ме­дия, че с удоволствие би се завърнал Динамо. От букурещкия клуб централният защитник пристигна в Разград през лятото на 2012 г. Преди това Моци изкара 8 сезо­на в Динамо, като по средата бе за 1 г. в италианския Сиена.

„От сърце искам да се върна в Динамо, но ще е трудно, защото не мога да оставя просто така ху­бавите неща, които из­градихме в настоящия ми тим Лудогорец. Тряб­ва да играя, ще видим какво ще стане в края на кариерата ми. Не знам дали ще остана в клуба. Имам контракт за две го­дини и половина с Лудо­горец и искам да го из­пълня. Аз съм на 32 г. и мисля кое е най-доброто за мен", споделя Моци пред digisport.ro.

"Динамо не е фаворит за титлата в Румъния през този сезон, но мис­ля, че може да се пребори. Ако вземат две или три качествени попълне­ния, имат шансове в шам­пионата", допълва за­щитникът на разградчани.

В първия си сезон като футболист на Динамо 20-годишният тогава Моци пристигна в София за мача срещу Левски от груповата фаза на тогавшния турнир за купа­та на УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА