Last news in Fakti

31 Януари, 2017 18:28 651 0

"Смърфовете" с първа загуба в Турция (ВИДЕО)

  • смърфовете-
  • локомотив пловдив-
  • турция-
  • слован братислава

Пловдивският Локомотив загуби от Слован (Братислава)

"Смърфовете" с първа загуба в Турция (ВИДЕО) - 1
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

Съставът на Локомотив (Пловдив) допусна първо поражение в контролите в турския курорт Алания. "Черно-белите" отстъпиха с 0:1 на тима на Слован (Братислава). Единственият гол в срещата падна в 80-та минута след дузпа.

Двубоят между двата тима започна равностойно, като през първите 30 минути преобладаваше битката в центъра на терена. В 31-та минута Мигел Луке стреля от дистанция, но ударът му бе спасен от вратаря на Слован. В 36-та минута играчът на словаците Мишел Чет напредна и нанесе удар по посока вратата на Илко Пиргов, като шутът му се удари в напречната греда и излезе в аут. В края на полувремето Локомотив получи право да изпълни корнер от дясно на вратата на Слован. Димо Бакалов центрира, защитник на словаците изчисти към границата на наказателното поле, а там Мигел Луке стреля опасно, но над напречната греда.

В началото на второто полувреме защитник на Слован върна неразчетено топката към вратаря, но капитанът на Локомотив Мартин Камбуров бе изпреварен от стража на словаците преди да достигне до кълбото. В 57-та минута Камбуров стреля от пряк свободен, но топката се отклони в стената. В 75-та минута играч на Слован напредна в наказателното поле и нанесе удар, но той мина над вратата на Кацарев. Три минути по-късно състезател на Слован бе съборен в наказателното поле от Кацарев. Съдията отсъди дузпа, а от бялата точка Милан Рунднич вкара за 0:1. В 85-та минута Стефан Йевтоски стреля от дистанция, но неточно.

Следващата проверка на Локомотив е планирана за 03.02 срещу Ростов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА