Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 11:27 1 271 1

Спряха Божинов за трансфер в Холандия

  • божинов-
  • рода-
  • партизан-
  • цена

Холандският Рода искаше нападателя, но Партизан обяви прекалено висока сума

Спряха Божинов за трансфер в Холандия - 1
Снимка: БТА

Холандският Рода поиска в последния момент Валери Божинов от Партизан, но сърбите искат прекалено висока цена за българина. Нападателят не попада в плановете на шефовете си, които искат да го продадат, но желаят 300 000 евро за него. Договорът на бившия играч на Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг (Лисабон) и Левски изтича през лятото. Именно поради това босовете на "гробарите" искат да го продадат, след като не желаят да му предлагат нов договор, а лятото Божинов ще напусне без пари.

Самият нападател говори със своите шефове да го пуснат, тъй като желае да играе, а не да търка пейката в Белград, но му било заявено, че без пари това няма да се случи. Интересното е, че той е в отлични взаимоотношения с треньора Марко Николич, но ръководството се надява да го продаде в Китай. Именно поради това не води подготовка в Лимасол със своите съотборници, а седи в сръбската столица и тренира там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Всички викат вземи го ти!!!