Last news in Fakti

3 Февруари, 2017 13:27 639 0

Клоп: Понякога не мога да се контролирам

  • клоп-
  • контрол-
  • емоции-
  • ливърпул

Германецът се радва, че не е бил изгонен срещу Челси

Клоп: Понякога не мога да се контролирам - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че не може да контролира емоциите си край тъчлинията. Германецът е един от най-ексцентричните и емоционални треньори в днешно време, в това отношение.

"Честно казано не мога да се контролирам край тъчлинията", обяви германецът, цитиран от "Мирър". Той се изкрещя с всичка сила в лицето на четвъртия рефер Нийл Суорбрик по време на дербито срещу Челси и на много висок тон му кресна "Никой не може да ни победи". Въпреки това обаче специалистът е благодарен на съдията, че не го изгони.

"Не мога да гарантирам, че няма да се случи пак, но наистина съжалявам. Ние мениджърите сме малко по-особен тип хора. Всъщност, мога да го кажа, но това би било лъжа. Знаете, че има глоби за подобни неща. Ако се наложи, тогава ще си платя. Моята реакция бе на едно нормално човешко същество и се радвам, че четвъртият съдия не ме изгони и глоби".

"Никой не може да ни победи .... никога не бях казвал по-глупаво изречение, имайки предвид, че бяхме загубили последните три мача", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА