5 Февруари, 2017 03:00 957 1

Инс: Времето на Рууни в Юнайтед изтече

  • рууни-
  • титуляр-
  • инс-
  • манчестър юнайтед

Бившият английски национал посъветва стрелеца да смени отбора

Инс: Времето на Рууни в Юнайтед изтече - 1
Снимка: БТА/АР

Времето на Уейн Рууни в Манчестър Юнайтед вече е свършило, след като той дори няма гарантирано титулярно място в състава. Това смята бившият английски национал Пол Инс. Последният е бивш играч на "червените дяволи" и прекара 6 сезона на "Олд Трафорд" в които спечели 2 титли от Висшата лига.

"Ако бях на неговото място и на неговата възраст, тогава при тази ситуация нямаше абсолютно никакъв шанс да остана в Юнайтед", коментира Инс, цитиран от Goal.com.

"Рууни е на 31 години и още има какво да предложи. Той иска да играе футбол и иска да играе във всеки един мач. Времето му в Юнайтед обаче вече свърши. Според мен е време да погледне към следващото предизвикателство. Въпреки това обаче категорично не съм съгласен с твърденията, че той е свършил за футбола. Това е огромно неуважение към него и няма нищо вярно в това".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Руни е машина!!! Специалният нещо не го харесва и го е закотвил на пейката!?!?!