Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 13:56 957 0

Играч на Левски потъна вдън земя

  • деса-
  • изчезване-
  • левски-
  • перу

Скандалният Хеан Деса изчезна безследно

Играч на Левски потъна вдън земя - 1
Снимка: levski.bg

Най-скандалният футболист на Левски в последните години - Хеан Деса, е изчезнал безследно. Дори в родината му Перу не знаят къде е. Деса беше изгонен от жена си, на която посегна, въпреки че е бременна, пише "Ел Бокон".

Офанзивният футболист не се появи за началото на подготовката на Левски. Той обяви, че иска да се завърне в Перу, за да е в полезрението на националния селекционер. От "Герена" отдавна подготвят дисциплинарно уволнение за Деса, но за момента никой не знае къде се намира скандалджията. Преди дни имаше информация, че е тръгнал за България. За момента обаче на "Герена" не знаят какво се случва с трансферната им издънка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА