Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 12:26 1 041 0

Страхотен футболист, но и голям човек

  • компани-
  • жест-
  • рак-
  • фен-
  • манчестър сити

Венсан Компани с невероятен жест към фен на Манчестър Сити

Страхотен футболист, но и голям човек - 1
Снимка: БТА/АР

Невероятен жест направи капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани към един фен на "гражданите". Семейството на 74-годишния Дейвид Бърнс отправи молба към Сити да изпълни последното желание на болния от рак човек. Наскоро лекарите обявили, че туморите на Бърнс вече нямат лечение и той скоро ще почине.

Компани намери време и посети в дома му Дейвид Бърнс, за да изпълни мечтата му за среща с един от любимите му футболисти.

Съпругата на Дейвид сподели, че наистина е било невероятно изживяване за него, като Венсан Компани останал повече от час в дома на Бърнс, слушайки историите му за дългите години на пълна подкрепа за Ман Сити.

"Беше невероятно. Изражението му, когато осъзна какво се случва, бе просто неописуемо," казва госпожа Бърнс.

Страхотен футболист, но и голям човек
Снимка: twitter


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА