Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 23:00 621 0

Родното дуо се размина с полуфиналите

  • родното дуо-
  • 1/4-финал-
  • софия

Родната тенис двойка на Димитър Кузманов и Александър Лазов претърпя поражение в мач от четвъртфиналите на турнира по тенис от сериите АТП 250 в София с награден фонд 540310 евро.

Участващите с "уайлд кард" българи отстъпиха в два сета - с 2:6, 4:6, пред поставените под номер 2 в основната схема Мате Павич (Хърватия) и Александър Пея (Австрия) след 57 минути игра на централния корт на зала "Арена Армеец".

Павич и Пея доминираха в първия сет, който взеха за 25 минути след пробиви в третия и в седмия гейм. Втората част беше по-равностойна, но хърватинът и австриецът отново успяха да пробият за 4:3 и до края нямаха съществени проблеми. Българите все пак заработиха по 2130 евро и по 45 точки за световната ранглиста на двойки.

"Нормално е да не съм доволен минути след загуба. Не отстъпвахме с кой знае какво на съперниците. Те ни победиха може би най-вече с опита си. Доста добър тандем са, двойкови специалисти с много титли"ы коментира след мача Лазов.

"Иначе като цяло съм доволен от представянето ни в турнира. Гледахме мач за мач. Естествено надеждата ни беше да спечелим и днес. За съжаление не се получи", каза още левичарят от Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА