10 Февруари, 2017 14:56 1 530 1

Луиш Фиго: В Барселона не ме оцениха

  • фиго-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • оценяване

В такава ситуация човек мисли за промяна, призна португалецът

Луиш Фиго: В Барселона не ме оцениха - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият португалски национал Луиш Фиго призна, че се е чувствал недооценен в Барселона и затова е решил да премине в редиците на кръвния враг Реал Мадрид през 2000 година.

"Моето време в Барселона беше фантастично. Научих нови неща в тренировките и видях футбола от друг ъгъл. Това беше първият ми период в чужбина и той нямаше как да започне по-добре", коментира Фиго.

"За съжаление с Йохан Кройф работихме заедно само една година. Той не е треньор от 20 години, но методите му на работа се прилагат от други специалисти. И това говори достатъчно за него."

"Ако в края на краищата не се чувстваш оценен на 100% заради продукцията си, започваш да мислиш за промяна, когато получиш оферта. Не говоря за феновете, а за хората, които ръководеха клуба. Това се случи", добави Фиго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    А бе предаде ги!!!! Като фен на Реал го казвам!