Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 09:57 662 4

Ас на Левски: Искат да ме наранят

  • аниете-
  • левски-
  • спекулации

Антонио Аниете отрече, че ще напуска Левски

Ас на Левски: Искат да ме наранят - 1
Снимка: БТА

Испанската звезда на Левски Антонио Аниете скочи на писанията в част от медиите за неговото бъдеще. Атакуващият футболист написа дълго съобщение в официалната си страница във "Фейсбук".

"Не мога да скрия, че боли, когато виждам, че искат да ме наранят. Не е необходимо да навлизам в подробности, за да стане ясно за какво говоря... Но трябва да изясня, че нищо, което е публикувано не е изречено от моята уста. Може би не съм най-великият играч, но със сигурност съм войн, а войните никога не се предават. Играя с цялото си сърце и душа във всеки един мач за победа, въпреки че понякога не можем да постигнем резултата. Искам само да кажа, че ще продължа да давам всичко от себе си, за да мога да донеса радост на всички вас, които вярвате в мен. Хиляди благодарности за подкрепата. Ще се видим на терена, там е мястото, където играчите говорят."

"Само Левски!", написа испанецът и събра десетки окуражителни коментари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Левски

    1 3 Отговор
    Най-Великия футболист в България чест и почитания!Защо напуска кой е виновен!?Това е много глупаво,че ще се махне от Левски.

    Коментиран от #2

  • 2 гощо

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Само Левски":

    Предлагам да запалиш очуканото си БМВ и да отидеш на един мач на ЦСКА за да разбереш кой е правилният отбор?!?!?
  • 3 681 БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор
    Васил Левски Е патриот на България !!! Тия сини срамят името на Апостола и трябва да да горят във АДА !!!
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    До Само Лефски . Ей син педераст да ядеш наякой хуй от бик ! Тоя цигански син отбор е позор за България !!