Last news in Fakti

17 Февруари, 2017 09:57 694 0

Журналист изяде вестник (ВИДЕО)

  • журналист-
  • вестник-
  • изяждане-
  • прогноза

Спортен журналист от Беларус даде грешна прогноза и си понесе последствията

Журналист изяде вестник (ВИДЕО) - 1
Снимка: twitter

Спортният журналист Вячеслав Федоренков от беларуското издание "Пресбол" изяде цял брой на вестника, за който работи. Причина за това е обещание, което той е дал преди година. Тогава той предсказа, че хокейният тим на Динамо Минск няма да се класира за плейофите на страната. Видео с интересната случка бе качена в Туитър.

"Вечерята" се състояла след мача на Динамо с Нефтохимик, в който отборът от Минск победи с 2:1 и се класира за плейофите. На събитието присъства и треньорът на тима. Първоначално планът бил журналистът да изяде торта, която била във формата на вестника, но той отказал и понесъл пълни последствия за грешната си прогноза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА