17 Февруари, 2017 19:43 886 0

Берое отнесе Дунав след паузата

  • берое-
  • дунав-
  • първа професионална лига

Отборът на Берое направи ударен старт след подновяването на сезона в Първа професионална лига. Тимът от Стара Загора попиля приятната изненада от началото на шампионата Дунав с 4:0 в първи двубой от 20-ия кръг на родното първенство.

Срещата се игра на стадион “Лудогорец Арена” в Разград, а в герой за футболистите на Ферарио Спасов се превърна новото попълнение Антон Карачанаков, който се разписа на два пъти (3’ и 58’).

По едно попадение добавиха Жуниор Мапуку (60’) и Вили Салмикиви (79’).

След победата си днес Берое вече има 26 точки в актива си и се доближи само на две до шестата позиция, която е окупирана именно от русенци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА