Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 18:59 1 083 0

Венци Стефанов: Лудогорец са изнежени

  • стефанов-
  • лудогорец-
  • отлагане-
  • снеговалеж-
  • славия

Ако мачът не се играе утре, ще бъде сигурен, че няма държава и футбол, изригна босът на Славия

Венци Стефанов: Лудогорец са изнежени - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана бесен от отлагането на мача с Лудогорец заради силен снеговалеж.

Той нападна шампионите и заяви, че футболистите им са "изнежени" и добави, че срещата трябва да се доиграе утре, защото така гласи правилникът. От Разград обаче искат тя да бъде отложена за неопределено време, тъй като в четвъртък гостуват на Копенхаген в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа.

"Футболистите на Лудогорец са много изнежени и затова мачът се прекрати. Те не могат да играят при тези условия. Има си правила, които трябва да спазват всички. Срещата трябва да се проведе утре. Парното е включено и утре сняг няма да има. Виждате, че в момента не вали, но не искат да играят", заяви Венци Стефанов.

"Чувам, че Лудогорец иска мачът да се отложи за неопределен период. Те са голямата работа в тази държава. Ако това се случи, ще бъде сигурен, че няма държава и футбол. Днес не можеше да се играе, защото тези момчета от Разград са по-нежни. Но в крайна сметка съдията е взел такова решение и ние се подчиняваме", добави Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА