24 Февруари, 2017 09:28 751 0

Предлагат гола фотосесия на култов вратар

  • шоу-
  • сътън юнайтед-
  • фотосесия-
  • предложение
Предлагат гола фотосесия на култов вратар - 1
Снимка: youtube

140-килограмовият вратар Уейн Шоу се превърна в истинска знаменитост в последните дни след мача на аматьорския Сътън Юнайтед срещу Арсенал за ФА Къп. Шоу не игра в двубоя, но предизвика куп коментари, след като бе спипан да похапва пай на резервната скамейка. В последствие стана ясно, че Шоу го е направил заради такъв залог в букмейкърска къща и му се наложи да напусне тима.

Сега симпатичният 45-годишен футболист има куп предложения, включително и рекламни, а едно от тях е шокиращо - да се снима гол, само по ръкавици.

"Изглежда, че съм човек, когото хората искат да гледат. Един вестник ме попита, дали бих се снимал гол - само по вратарски ръкавици. Не съм сигурен как ще отговоря. Това е най-лудото, което ми се е случвало", заяви Шоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА