Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 05:17 1 922 3

Ще остане ли в Барселона Лионел Меси?

  • меси-
  • барселона-
  • договор-
  • гуардиола

Каталунците признали, че много трудно ще подпишат нов договор с аржентинския гений

Ще остане ли в Барселона Лионел Меси? - 1
Снимка: БТА/АР

Испанският шампион Барселона е осъзнал, че много трудно ще подпише нов договор с голямата си звезда Лео Меси, съобщава мадридското издание AS.

Според него един от най-висшите ръководители на каталунците е заявил: "Продължаването на споразумението му е трудна задача. Това е по-дълга процедура, отколкото мнозина хора смятат".

По-рано беше съобщено, че агентът на петкратния носител на Златната топка и негов баща – Хорхе Меси, е пътувал до Испания, за да се обсъди удължаването на контракта. Двете страни обаче не са стигнали до разбирателства и той е напуснал страната.

От "Камп Ноу" се надяват, че Меси няма да напусне, въпреки че Манчестър Сити предлага главозамайваща сума за правата му. Големият плюс на "гражданите" е наличието на Пеп Гуардиола, с когото аржентинският гений иска да работи отново.

Настоящият договор на Меси с Барса е до 2018 г., което означава, че развръзка по сагата трябва да има в следващите няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Lizimah

    5 1 Отговор
    Не ви ли писна да цитирате мадридските жълтини Ас и Марка? Вестниците на Реал целят само да нагнетяват напрежение. Щом Ас и Марка казват нещо за Барса значи е точно обратното.
  • 3 Спиро

    3 1 Отговор
    Леле,
    как съм живял спокойно досега, без да знам дали Лионел Меси ще подпише с Барселона не ми е ясно:)))
    Да 'праи 'квот знае!
    В Испания му се размина за неплатени данъци, сега да видим дали и в Англия ще е така.
    Англичани и аржентинци преливат от любов едни към други.