24 Февруари, 2017 11:57 1 167 2

Боримиров: Сега ще видим кой обича Левски

  • боримиров-
  • левски-
  • фенове

С Топчо вдигаме играчите, всичко им е платено, твърди шефът

Боримиров: Сега ще видим кой обича Левски - 1
Снимка: БТА

Легендата на Левски Даниел Боримиров успокои „синята“ общественост, че към днешна дата футболистите са получили всичко дължимо от ръководството. Спортният директор призова феновете да подкрепят отбора в съботния мач с Локомотив (Горна Оряховица) на „Герена“ (от 17:30 часа).

„За съжаление футболът е изместен от фокуса... Очаквам и се надявам хората, които обичат и милеят за Левски, да дойдат и да подкрепят любимия си отбор в събота. Само така ще разберем колко сме единни и кой колко милее за клуб като Левски“, започна пред "Меридиан Мач" Даниел Боримиров.

Директорът призна, че настроението в отбора не е добро, а това е логично предвид несигурността около Левски след оттеглянето на Спас Русев. „С Топчо вдигаме футболистите. Не мога да кажа, че настроението е добро, защото всеки футболист вижда какво става, чете вестници. Вярвам, че те са професионалисти и ще отсяват нещата. Те трябва да знаят, че работата им е на терена. От финансово естество няма какво да се притесняват. Всичко им е платено", добави Борето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681 БЪЛГАРИЯ

    7 1 Отговор
    Това е ЛеФске !!!И СТИГА СТЕ ОПОЗОРЯВАЛИ И СРАМИТЕ ИМЕТО НА АПОСТОЛА !!! БФС ДА ПРЕКРЪСТИ НА ЛЕФСКЕ ТОЯ НЕГОДЕН ОТБОР И ЗА БОТЕВ ПЛОВДИВ СЪЩО ! ДА СЕ ЗАБРАНИ ОТБОРИ ДА НОСЯТ ИМЕНА НА ПАТРИОТИ !!!!
  • 2 1945

    7 1 Отговор
    прогонихте хората с наркоманската ви публика а сега кой обичал Левски стигнахте до просия