Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 14:58 2 124 0

Радванска: Никой няма да иска да играе с Шарапова

  • шарапова-
  • радванска-
  • тенис

Полякинята сподели очакванията си за предстоящото завръщане на рускинята

Радванска: Никой няма да иска да играе с Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Световната №6 Агниешка Радванска сподели очакванията си за предстоящото завръщане на Мария Шарапова на корта. Полската звезда е на мнение, че рускинята моментално ще покаже високо ниво и едва ли някой ще иска да се изправи срещу нея.

„Честно казано, не мислех много досега за нейното завръщане. Не знам как се чувстват другите състезателки, не знам как ще реагират. Очаквам Шарапова веднага да покаже високо ниво, защото и преди като имаше контузия в рамото, се завърна доста успешно. Никой няма да иска да играе с нея в началото, защото тя ще бъде непоставена и ще бъде изключително опасна опонентка. Очевидно е, че и аз мога да я срещна в първи кръг, но това със сигурност би бил ужасен жребий”, коментира Радванска.

Шарапова се завръща на корта през април, когато ще вземе участие на тенис турнира в Щутгарт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА