Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 11:57, обновена 26 Февруари, 2017 12:16 4 458 5

Уайлдър пак мачка с нокаут (Видео)

  • уайлдър-
  • нокаут-
  • шампион

Шампионът защити пояса си срещу Уошингтън на галавечер в Бирмингам

Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Дионтей Уайлдър се завърна на ринга по великолепен начин. След дългото лечение на контузия, той защити пояса си срещу претендента Джералд Уошингтън (САЩ).

Уайлдър отказа своя съперник в петия рунд на галавечер в Бирмингам (САЩ).

Стартът на двубоя не бе добър зашампиона, който през първите три рунда разочарова с представянето си. В четвъртата част обаче, той вдигна сериозно темпото и класата си пролича.

Претендент бе проснат в петия рунд след страхотна комбинация. Уошингтън успя да се изправи, но след това получи нова серия от удари.

Това бе 38-а победа за Уайлдър (37 с нокаут). Уошингтън записа първо поражение в своята кариера срещу 18 победи (12 с нокаут).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    4 3 Отговор
    За вас не знам, но на мен малко фейк ми се видя мача.
  • 2 tralala

    8 3 Отговор
    Уайлдър поне веднъж в кариерата си ще се изправи ли срещу сериозен боксьор или цял живот ще се бие с колежани и кръчмарски побойници
  • 3 Тайсън

    6 1 Отговор
    "По-рано Уайлдър каза, че според него, Уошингтън не е готов за това ниво на конкуренция." Ами защо бе байно ходиш да се лигавиш със слабаците???????????????????????????????????
  • 4 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор
    КАК ГО ВИЖДАТЕ

    НАШИЯ КУБРАТ СВЕТОВЕН ШАМПИОН А

    ЗАВАЛИЯТА ОЩЕ ПЪРВИЯ РУНД ЩЕ ПРИПАДА
  • 5 гощо

    0 0 Отговор
    Животно си е този!!!!