28 Февруари, 2017 11:58 1 102 0

Съдят бивш вратар на Барселона за измама

  • валдес-
  • фалшификация-
  • документи-
  • съд-
  • барселона

Виктор Валдес ще се изправи пред съда по обвинение за фалшификация на документи

Съдят бивш вратар на Барселона за измама - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият вратар на Барселона Виктор Валдес ще се изправи пред съда по обвинение за фалшификация на документи. Както е известно, през 2012 година стражът стана обект на разследване за въпросното престъпление и бе заподозрян, че е част от престъпна група, която по нелегален начин е получила свидетелства за правоуправление на яхта.

Обвинението твърди, че въпросните лица, сред които и Валдес, са получили лиценз, без да се явят на изпит. Те са били заместени от други, които са представили подправени документи.

Припомняме, че за първи път случаят излезе по медиите през 2012-а. След близо пет години, се появи нова информация по казуса. Стана ясно, че обвинените ще бъдат изправени пред съд. В момента Валдес пази за Мидълзбро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА