2 Март, 2017 01:00 818 0

Куман: Рууни е добре дошъл в Евертън

  • рууни-
  • евертън-
  • куман

Той може да ни направи по-силни, казва мениджърът на Евертън

Куман: Рууни е добре дошъл в Евертън - 1
Снимка: БТА/АР

Уейн Рууни ще бъде приет с отворени обятия от бившия си отбор Евертън, обяви мениджърът на мърсисайдци Роналд Куман. Нападателят дебютира за Карамелите едва на 16 през 2002, а две години след това премина в Манчестър Юнайтед, за да се превърне във водещия реализатор на отбора с 250 гола.

Напоследък се заговори, че може да се върне на „Гудисън Парк“, особено след като през този сезон е в ролята на резерва, а това със сигурност не му се нрави особено.

„Все още смятам, че Уейн Рууни играе на много високо ниво и направи добър избор оставайки в Манчестър Юнайтед. Остават му още 2-3 години да бъде на топ-равнище, но не зная какво ще стане след края на сезона. Според мен обаче, той е един от играчите, които биха направили Евертън по-силни“ заяви Куман.

„Всичко обаче зависи от това какво искат футболистите и от какво има нужда Манчестър Юнайтед. Ние не участваме в този проект. Всеки, когото смятаме, че ще ни направи по-силни обаче, е добре дошъл в Евертън“ добави холандецът, чийто тим е в много добра форма напоследък и сега ще гостува на Тотнъм в интересен двубой в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА