3 Март, 2017 08:37 832 0

Хубчев се чуди за Марселиньо

  • хубчев-
  • марселиньо-
  • квалификация-
  • българия-
  • холандия

Селекционерът на националния отбор подготвя изненади за мача с Холандия

Хубчев се чуди за Марселиньо - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев все още не е решил дали да прати повиквателна на звездата на Лудогорец Марселиньо за световната квалификация с Холандия на 25 март. Бразилецът с български паспорт започна отново да намира най-добрата си форма, като срещу Нефтохимик вкара страхотен гол, който бе негов 11-ти от началото на сезона. Това е най-резултатната му кампания що се отнася до вътрешното първенство.

Хубчев веднъж вече зачеркна Марселиньо за двубоя с Беларус (1:0). Преди това той разчиташе на него за квалификациите с Франция и Швеция. Тогава обаче списъкът бе направен от предшественика му Ивайло Петев.

Основната причина, която кара Хубчев да се колебае е възрастта на Марселиньо, който през тази година ще навърши 33. В същото време обаче плеймейкърът няма подходяща алтернатива на своя пост в националния отбор, а освен това показа и добри неща в досегашните си мачове, като се разписа в дебюта си срещу Португалия, а след това и в мача с Люксембург.

Списъкът на Хубчев за срещата с Холандия трябва да излезе след около 10 дни. Очаква се в него да има доста изненади.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА