5 Март, 2017 05:15 806 0

Уудли се закани на Томпсън

  • уудли-
  • томпсън-
  • ufc

Шампионът на UFC в полусредна категория Тайрон Уудли обяви, че няма намерение да подценява своя съперник Стивън Томпсън в мача между тях. Основният мач на шоуто в Лас Вегас ще бъде реванш. Първата среща беше много оспорвана, а в нея каратеката Томпсън се представи отлично.

„Изпуснах да го довърша в първата среща – коментира Уудли. – Страшно уверен съм, а усещам, че формата ми е много по-добра.“

Томпсън имаше сериозни проблеми по време на предишната среща. Той беше свален тежко на земята и се отъвра по чудо от хватка за събмишън.

„Знам какви грешки допуснах в първия мач и сега ще бъде съвсем различно“, коментира Томпсън, който показа невероятно възстановяване по време на първата среща.

Претендентът започва да тренира карате само на три години. Неговият баща е бивш професионален боец, който има школа за бойни спортове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА