5 Март, 2017 10:07 1 868 1

Як бой и победа на Белю над Хей (ВИДЕО)

  • бой-
  • белю-
  • хей

Травма в 6-я рунд попречи на британеца

Тони Бельо излезе победител от дългоочаквания боксов сблъсък срещу Дейвид Хей.

На галавечер в “О2 Арена” в Лондон считаният за аутсайдер боец триумфира, след като в 11-я рунд, треньорът на Хей хвърли кърпата.

Един от ключовите моменти дойде в 6-я рунд. Тогава Хей стъпи накриво и изкълчи глезена си. Последва бърза размяна на мощни удари от страна и на двамата опоненти, като всеки искаше да реши изхода на срещата точно в този момент. Белю дори успя за пръв път да прати Хей в нокдаун, но британецът се изправи. Въпреки това контузията като че ли си каза думата и му попречи да даде най-доброто от себе си на ринга.

Така се стигна до 11-я рунд, в който дойде и развръзката. Той започна с лек превес Хей. В края му обаче британецът отново бе притиснат до въжетата и Белю нанесе няколко много силни удари, като с един от тях успя да свали противника си, изхвърляйки го от ринга.

Хей отново бързо се изправи, готов да продължи битката. От треньорския му щаб обаче решиха друго и хвърлиха кърпата, с което сложиха край на емоционалния мач.

Така Белю записа първия си успех в тежка категория и общо 29-ти в своята професионална кариера, като си осигури и рекорден хонорар. За Хей това пък бе едва третата му загуба.

След края на двубоя двамата боксьори сложиха край на 15-годишната си вражда. Все пак, те обещаха, че ще има реванш помежду им в най-скоро време.


Tony Bellew vs David Haye full fight 2017-03-04 by enteritament


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    никакъв бой нямаше
    тъжно и жалко беше да гледаме как се мъчи с контузия в коляното
    да се бие ДЕЙВИД ХЕЙ
    ДАНО ИМА РЕВАНШ