6 Март, 2017 04:15 886 0

Мощният ПСЖ сега иска да вземе и Стъридж

  • псж-
  • стъридж-
  • звездната селекция

ПСЖ продължава да разширява звездната си селекция. Сега френският гранд иска да вземе и нападателя на Ливърпул Даниел Стъридж, твърди "Мирър".

Шампионите ще дадат шанс на голаджията да възроди кариерата си, която напоследък се намира в сериозен застой при англичаните.

Проблеми с контузии нарушиха ритъма на Стъридж, който е записал едва 14 мача през този сезон. Вече се появиха слухове, че футболистът не влиза в дългосрочните планове на мениджъра Юрген Клоп и той няма да има нищо против да се раздели с него.

От ПСЖ искат да вземат 27-годишния таран първоначално под наем с опцията за откупуване, която да бъде активирана едва след като Стъридж възвърне най-добрата си форма. От Ливърпул обаче не са много съгласни с подобен вариант. На "Анфийлд" предпочитат директно да продадат играча, който в момента е оценяван на 30 милиона паунда, а парите да бъдат използвани за привличане на нови попълнения.

Освен от ПСЖ, интерес към Стъридж има и от Уест Хам. Лондончани дори са склонни да откупят правата на нападателя, което може доста да обърка плановете нафранцузите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА