Last news in Fakti

6 Март, 2017 19:46 806 0

Казийски би се завърнал да играе в България

  • казийски-
  • българия

Страхотният Матей Казийски заяви, че би се радвал да завърши състезателната си кариера в родината си. Посрещачът заяви в интервю за "Дневник" обаче , че се надява този момент да е далеч във времето.

"Мислил съм и би ми било изключително приятно, но не знам доколко е реално. Надявам се да има още време до този момент и тогава ще преценя", каза 32-годишният Казийски.

В момента българският посрещач играе с ДжейТЕКТ Стингс в плейофите на японското първенство.

Казийски е юноша на Славия, като в кариерата си се е състезавал за още един български клуб - Лукойл Нефтохимик (сега Нефтохимик). Дълго след раздялата си с белите обаче той водеше съдебни спорове с клуба и ги спечели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА