Last news in Fakti

7 Март, 2017 13:27 814 0

Лорд Бендтнер ще "твори" в Норвегия

  • бендтнер-
  • розенборг-
  • нотингам-
  • договор

Датчанинът взима номер 9, не разкриват подробности по договора с Розенборг

Лорд Бендтнер ще "твори" в Норвегия - 1
Снимка: БТА/АР

Датският национал Никлас Бендтнер премина от Нотингам в норвежкия шампион Розенборг срещу необявена сума. Подробностите около трансфера на 29-годишния нападател не се разкриват. Знае се само, че той ще играе с номер 9 на екипа.

В началото на септември Бендтнер подписа двегодишен договор с Нотингам, но успя да участва в само седем мача на тима в Чемпиъншип. Данчанинът вкара два гола в 17 мача за Форест във всички турнири, но не успя да се пребори с конкуренцията на Брит Асомбалонга, Зак Клъф и Бен Бреритън.

Това принуди бившия играч на Арсенал и Волфсбург, сложил си сам прозвището Лорда, да потърси други варианти за кариерата си. Така се стигна до трансфера в Розенборг. Първенството в Норвегия стартира през април, а трансферният прозорец е отворен до 31 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА