Last news in Fakti

8 Март, 2017 14:26 756 0

Волейболният ЦСКА с шанс за зала

  • попов-
  • волейбол-
  • цска-
  • зала-
  • министерство на икономиката

Лъчезар Борисов и Любомир Ганчев проведоха среща с представители на ЦСКА

Волейболният ЦСКА с шанс за зала - 1
Снимка: БТА

Заместник-министрите на икономиката Лъчезар Борисов и Любомир Ганчев проведоха среща със съпредседателите на Волейболен клуб ЦСКА – Александър Попов и Мариан Колев. На срещата бяха обсъдени проблемите с използването на залата, която се намира на територията на „София Тех Парк“ АД.

По време на разговора бе уточнено, че в министерството на икономиката е направен вещноправен и финансово-икономически преглед на възможностите за решаване на проблема. Резултатите от дискусията са, че от страна на министерството на икономиката и министъра на икономиката – Теодор Седларски съществуват възможности и позитивизъм за продължаване на използването на съоръжението. С това реално се възстанови диалога между страните.

Бяха обсъдени и конкретни стъпки за бъдещото развитие на залата, като от страна на волейболния клуб са поети ангажименти в краткосрочен план за реновиране на съоръженията от конкретен инвеститор. Предстоят допълнителни разговори за уточняване на конкретни детайли и срокове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА