Last news in Fakti

12 Март, 2017 00:59 638 0

Беломъжев е много горд от успеха си

  • беломъжев-
  • горд-
  • успех

Станимир Беломъжев спечели исторически златен медал от световното първенство по ски ориентиране в Красноярск (Русия). 29-годишният българин триумфира в средната дистанция и стигна до единствената титла, която липсваше в кариерата му. Той говори след победата си специално пред БНР.

"За световната титла мечтая още от дете. От първия път, когато съм се качил на ски. Всеки един спортист мечтае да стигне до най-високото стъпало. В моя спорт най-високото стъпало е световното първенство. Винаги съм се стремял към тази титла", това заяви специално за БНР от Красноярск Беломъжев.

"Радвам се, че успях да спечеля, точно тук в Русия, и то в един от най-техничните райони. Успях да спечеля на най-добре организираното в историята на ски ориентирането световно първенство и то точно в средната дистанция. Тя е много технична, защото е бърза, а в същото време е и много динамична. Много съм щастлив", допълни Беломъжев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА