Last news in Fakti

13 Март, 2017 01:45 1 097 1

Йозил разкри плана за бъдещето си

  • йозил-
  • бъдеще-
  • арсенал

Водим преговори за нов договор, заяви германският национал

Йозил разкри плана за бъдещето си - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Арсенал Месут Йозил най-накрая коментира бъдещето си на "Емиратс". Германският национал стори това в интервю за Bild и разкри, че преговорите за нов договор между двете страни продължават.

"В настоящия момент обаче съм концентриран върху представянето ни през сезона", уточни 28-годишният халф. "Чувствам се щастлив в Арсенал. Арсен Венгер беше една от главните причини да дойда тук, но е неправилно да се говори, че бъдещето ми зависи от това дали той ще остане", добави Йозил.

Споразумението на световния шампион от 2014 г. с Арсенал е до 2018 г. и от месеци се водят преговори за преподписването му. Проблемът се крие във високите финансови изисквания на Йозил и от поредното разочароващо представяне на "топчиите" в Шампионска лига. Там отборът беше елиминиран от Байерн Мюнхен на осминафиналите след две тежки загуби с по 1:5.

Арсенал има същия казус и с другата си звезда – Алексис Санчес, но разликата при чилиеца, е че той не е в добри отношения с Венгер. Мениджърът на Арсенал пък има договор до края на сезона и за момента няма индикации, че той ще бъде подновен, което може да накара германеца да напусне.

Интерес към Йозил и Санчес проявяват почти всички европейски грандове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шубата

    1 0 Отговор
    Кой германец да напусне ?Венгер е французин .
    Или Йозил е пред напускане -той е германец.