Last news in Fakti

14 Март, 2017 12:29 1 154 0

Моуриньо избухна: Юда е номер едно (ВИДЕО)

  • моуриньо-
  • челси-
  • юда-
  • псувни-
  • манчестър юнайтед

Португалецът отвърна на псувните от страна на феновете на Челси

Моуриньо избухна: Юда е номер едно (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не беше особено очарован от посрещането си на стадион "Стамфорд бридж" снощи, когато фенове на "сините" го псуваха с думите "F**k off" и го наричаха "Юда".

Португалецът отговори на нападките още край тъчлинията, когато смело размахваше три пръста, визирайки трите титли, които спечели начело на лондончани във Висшата лига.

"Могат да казват каквото си искат по мой адрес. Но докато не си намерят мениджър, който да ги направи 3 пъти шампиони на Англия, аз съм техният мениджър №1", отсече Моуриньо в типичния си стил.

"Когато някой им спечели 4 титли, аз ще стана №2. Но преди това си оставам №1. Юда си остава №1. Аз съм професионалист. Защитавам клуба си", продължи Жозе по повод горещия момент, при който влезе в остър спор с Антонио Конте заради влизане на Антонио Валенсия в краката на Маркос Алонсо.

"Успявах да контролирам емоциите и реакциите си. Това е добре, защото така ще съм на пейката и в следващия ни мач. Моите играчи се нуждаят от мен. За мен е хубаво да съм близо до тях. Комуникирах си с четвъртия съдия, нищо повече от това. Горд съм от играчите си, те дадоха всичко."

"Всички гледахте мача и можем да имаме различни мнения, но всички ще се съгласим, че имаше мач до червения картон на Ерера. След това се получи друг мач. Преди това бях убеден, че ще победим, защото всичко беше под контрол."

"Тяхното разочарование си личеше, защото те не можеха да играят по познатия начин. С 10 души за нас стана много трудно, защото стратегията ни включваше да играем с двама играчи пред тримата централни полузащитници."

"Те ритаха топката напред, а след това ние останахме с човек по-малко. Те оставаха трима срещу един и вече можеха да изнесат топката и да бъдат доминиращи. Преди червения картон на Ерера не им се получаваше", допълни Жозе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА