Last news in Fakti

14 Март, 2017 18:57 6 682 4

Цвети Стоянова показа снимка на гръбнака си

  • стоянова-
  • гръбнак-
  • самоубийство-
  • травма
Цвети Стоянова показа снимка на гръбнака си - 1
Снимка: facebook

Световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова показа рентгенова снимка на гръбнака си след серията от тежки операции в "Пирогов". 22-годишната гимнастичка направи опит за самоубийство на 14 юни м.г., часове след като ансамбълът замина за Европейското първенство в Израел. Световната шампионка от Измир 2014 скочи от шестия етаж на блока, в който живее баба й.
Стоянова бе приета в "Пирогов" с политравма и с опасност за живота. Тя претърпя серия от тежки операции на гръбначния стълб и шията, извършени от светилото проф. Николай Габровски и екипа му.

Днес световната шампионка публикува в профила си в Инстаграм рентгенова снимка на гръбнака си, от която ясно се вижда как по цялото му протежение има поставени импланти.

"Бъди сигурен, че има нещо, което те очаква, след като дълго си търпял, за да те изуми до такава степен, че да забравиш горчивината на болката", написа под фотоса Цвети Стоянова.

След като премина рехабилитация в Германия, гимнастичката замина през декември м.г. на почивка в Дубай със своята бивша съотборничка Мария Матева. На Коледа, в личния си профил във Фейсбук Стоянова изказа специални благодарности към лекарския екип на „Пирогов" „за най-скъпия подарък - живота".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно

    10 10 Отговор
    А тя сама се е хвърли от 6 тия етаж а сега ние трябва да я жалим как изглеждал гръбнака и ? Еми сори ама не ми дреме , всеки ден умират по качествени хора от нея на които им се живее .
  • 2 Добър човек

    4 5 Отговор
    За съжаление и аз мисля така....това е едно слабоволево и суетно момиченце което при най -малките проблеми може пак да скочи...не уважавам и не толерирам такива хора...и с цитат на чужда мисъл няма как да ме трогне. Желая и късмет занапред.
  • 3 Кобрата

    8 1 Отговор
    Всеки може да направи подобно нещо (да прибегне до самоубийство), психиката е много тънко нещо и не се знае кога може да му се скъса нишката. Добре, че момичето е живо и здраво и бързо да се оправя.
    Все пак е млада, заслужава да живее...пожелавам и успех!
  • 4 незнайко

    1 3 Отговор
    Защо нея могат да спасят, а други в нейното положение умират винаги ? Отговара е ПАРИТЕ !