15 Март, 2017 14:29 1 552 0

Божинов показа първия си приятел в Китай (СНИМКА)

  • божинов-
  • приятел-
  • съотборник-
  • мейджоу хака

Българският нападател намери бързо приятели в Мейджоу Хака

Божинов показа първия си приятел в Китай (СНИМКА) - 1
Снимка: БТА/АР

Валери Божинов е сменил доста отбори в кариерата си, но във всеки един от тях е съумявал да създава приятелства. Не са един или два случаите, в които бивши съотборници, треньори или дори фенове са се изказвали ласкаво за българския нападател.

Божигол, какъвто е един от прякорите на родния футболист, отскоро е играч на китайския Мейджоу Хака. По всичко личи обаче той вече си има авер в отбора. Това е младокът Яо Жуншенг, с когото Божинов публикува снимка. Явно двамата бързо за завързали дружба, а в допълнение на фотоса бившият национал пише: "Яо Жунпенг и Император Божигол".

Божинов показа първия си приятел в Китай (СНИМКА)
Снимка: instagram

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА