15 Март, 2017 19:57 859 2

Насри виновен за загубата на ”Севиля” (ВИДЕО)

  • севиля-
  • загуба-
  • самир насри-
  • обвини-
  • испания-
  • шампионска лига

Испанската преса обвини французинът за отпадането на отбора от Шампионска лига

Насри виновен за загубата на ”Севиля” (ВИДЕО) - 1
Снимки АП/БТА

Испанските вестници обвиниха Самир Насри за отпадането на "Севиля" от Шампионската лига. Поред повечето издания футболистът е бил една от основните причини за трагичната загуба на отбора.

Андалусийците загубиха с 0:2 като гости срещу "Лестър" и бяха елиминирани от европейските турнири за първи път от три години насам. Оп време на мача Самир Насри получи червен картон за удар срещу Джеймс Варди.

Насри виновен за загубата на ”Севиля” (ВИДЕО)

"Той завърши безобразното си представяне в мача с абсурден червен картон. Неговият отбор се нуждаеше от него повече от всякога, а той представи най-лошата си версия", пише вестник АС.

От "Марка" бяха по-вежливи към френския халф: "Варди изкара този червен картон. Французинът се подведе и влезе в капана, след като Варди го провокира".

Въпреки унищожителната критика на пресата, треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли заяви, че не обвинява Насри за червения картон и отпадането на отбора в Шампионската лига.
Според него футболистът е искал да помогне на отбора си, но неудачното представяне на целия тим е станал причина за червения картон.

"Отборът се бореше до самия край. И се гордея с тях. И с човек по-малко спечелихме дузпа и търсехме гол до последния съдийски сигнал. Както и в първата среща, показахме как можем да доминираме. Но и в първата среща, и сега не ни стигна стабилност в завършващата фаза", коментира той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 567

    1 0 Отговор
    В случая вината беше на защитникът на Лестър който го първо го бутна с ръка а после го нападна вербално, явно не сте гледали видеото което е приложено ?

    Коментиран от #2

  • 2 123

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "567":

    Вероятно този защитник е .. нападателят на Лестър :D. И няма никакво значение, че го е препънал. Вината си е изцяло на Насри! Не може да спреш, при положение, че твоя отбор напада и да започнеш спор.