Last news in Fakti

16 Март, 2017 14:27 934 0

Гуардиола: Забравихме как се играе футбол

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • монако-
  • шампионска лига

Манчестър Сити не бележи от статични положения, призна мениджърът

Гуардиола: Забравихме как се играе футбол - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази мнение, че причина за отпадането на тима от Шампионската лига е играта през първото полувреме срещу Монако. "Монегаските" победиха с 3:1 у дома на реванша "гражданите" и с общ резултат 6:6 и повече голове на чужд терен продължиха напред.

"Изиграхме отлично второ полувреме, но забравихме да направим това и в първата част. Искахме да се отбраняваме агресивно. Обикновено показваме качествен футбол, но това не се отнася напълно за този мач. Ще си извлечем поуки. Отборът ни не е чак толкова опитен в Шампионската лига. Създаваме положения, но не бележим. В този турнир са много важни статичните положения. Барселона и Реал Мадрид бележат често от тях, но не и Сити.

Откровено казано, бяхме слаби през първите 45 минути. За да успееш, трябва да покажеш нещо необичайно и да имаш късмет", каза Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА