21 Март, 2017 10:23 1 309 0

Мъка обхвана улиците на Ирландия

  • дери сити-
  • макбрайд-
  • погребение-
  • смърт

Роднини, приятели и съотбоници изпратиха Райън Макбрайд за последен път до дома му

Мъка обхвана улиците на Ирландия - 1
Снимка: twitter

Стотици опечалени се събраха по улиците на Дери (Ейре), за да изпратят капитана на местния тим Райън Макбрайд за последен път до дома му. 27-годишният защитник бе открит мъртъв в дома си в неделя, като причините за кончината му все още се изясняват.

Вчера роднини, приятели и съотборници на футболиста, облени в сълзи, съпроводиха ковчега на Макбрайд през квартал "Brandywell" до къщата му. Там всички желаещи ще могат да отдадат почит към играча, чието погребение ще е в четвъртък.

В цялата си кариера Райън Макбрайд е играл само за отбора от град Дери, като е записал над 130 мача и е отбелязал е 9 гола.

Мъка обхвана улиците на Ирландия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА