23 Март, 2017 05:15 987 0

Тим от Висшата лига с оферта за Рууни

  • рууни-
  • евертън-
  • манчестър юнайтед

31-годишният футболист иска да се върне в родния си клуб

Тим от Висшата лига с оферта за Рууни - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни може да се завърне в Евертън, който ще отправи оферта към него през летния трансферен прозорец, съобщава вестник „Индипендънт”.

Тимът от Ливърпул е смятан като основен фаворит в борбата за подписа на английския национал, който сам преди време заяви, че би искал да се завърне на „Гудисън Парк”. Източници, близки до двата клуба, споделят, че на този етап сделката е много вероятна.

„Червените дяволи” дори може да разтрогнат контракта с Рууни по взаимно съгласие и Евертън да не плаща обезщетение за нападателя, който ще получи предложение от 150 000 паунда седмична заплата.

Уейн Рууни в Юнайтед от Евертън на 18-годишна възраст през 2004 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА