23 Март, 2017 01:01 664 0

Вацке: Гьотце ще се завърне по-силен

  • гьотце-
  • вацке-
  • борусия дортмунд-
  • болест

Марио ще се оправи, изгледите са добри, каза босът на Дортмунд

Вацке: Гьотце ще се завърне по-силен - 1
Снимка: БТА/АР

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке е сигурен, че офанзивният полузащитник на отбора Марио Гьотце ще се възстанови от проблемите с обмяната на веществата, заради които е аут до края на сезона.

"Ние имаме големи надежди. Ако лечението е успешно, каквито са изгледите, аз вярвам, че ние отново ще видим пълния потенциал на Марио", коментира Вацке пред списание "Шпорт Билд".

"Факт е, че когато не си на линия за решителните мачове в Шампионската лига и тези с Байерн в края на сезона, един професионалист не се чувства добре. Той ще се завърне към тренировъчния процес в началото на лятото", добави босът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА