22 Март, 2017 11:27 577 0

Чешки треньор отрязал Левски

  • латал-
  • левски-
  • заплата-
  • преговори

Радослав Латал искал висока заплата от Сините

Специалист от Чехия е бил вариант да поеме Левски тази година. Синът на собственика Спас Русев - Евгени, обаче не е склонил на исканата висока заплата от Радослав Латал. Треньорът е контактувал с Русев-младши в дните, когато стана ясно, че Елин Топузаков няма да изкара до края на първенството, съобщава „Тема Спорт”.

През миналия сезон Латал изкачи посредствения тим на Пяст Гливице до второто място в шампионата на Полша. Самият треньор признава пред местни медии, че е преговарял с Левски и след като е бил уволнен от Гливице в началото на март.

"Получих предложение, дори коментирахме евентуалния договор, но отказах да поема този пост", споделя чехът, като от думите му става ясно, че разговорите са водени в краткото време между освобождаването на Топчо и назначаването на Николай Митов.

Левски не е бил единствения клуб, който е преговарял с Латал. Той е бил потърсен и от местните Спарта (Прага) и Виктория (Пилзен).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА