Last news in Fakti

23 Март, 2017 11:29 2 691 3

Цибулкова: Никой не иска Шарапова

  • шарапова-
  • цибулкова-
  • женски тенис-
  • уайлд кард

Нова атака към завръщащата се на корта рускиня

Цибулкова: Никой не иска Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

В "женската съблекалня" никой не е доволен от факта, че Мария Шарапова е получила "уайлд кард" за турнира в Щутгарт, който реално започва преди да изтече наказанието й за употреба на мелдоний.

"Не мисля, че е честно, но какво можем да направим? Тя още ще е наказана, но ще може да бъде в комплекса в сряда?! Това е доста странно. За мен не е приемливо, говорих с другите колежки и нито една от тях не го приема за нормално. Но от нас нищо не зависи, а от организаторите, които уж трябва да знаят правилата и да взимат правилни решения", коментира Цибулкова, цитирана от "Daily Mail".

От WTA излязоха с официално пояснение на ситуацията с "уайлд кард"-а на рускинята, като обявиха, че тя има право да участва в мачове в датата на изтичане на наказанието й - 24 април, който съвпада с последния ден от програмата на първия кръг на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина една

    6 0 Отговор
    Не е вярно аз я искам
  • 2 ааа

    2 0 Отговор
    Когато някой те превъзхожда по красота, талант и спортно майсторство е нормално да не го искаш за съперник.
  • 3 кроко

    1 0 Отговор
    Бизнес се нарича. Шарапова прави кинти не само за себе си, а и за организаторите. И освен това, на всички им е ясно че няма безгрешни спортисти, а просто Шарапова беше нарочена защото е рускиня, както проверките само на руснаци преди олимпиадата в Бразилия.