Last news in Fakti

24 Март, 2017 14:47 1 395 0

Мъри Стоилов взима лиценза на Левски

  • стоилов-
  • левски-
  • неизплатени заплати-
  • лиценз

Най-успешният треньор на Левски внесе жалба срещу Сините

Мъри Стоилов взима лиценза на Левски - 1
Снимка: БТА/АР

Станимир Стоилов е на път да нанесе жесток удар по Левски. Бившият треньор на "сините" и настоящ такъв на Астана е подал официална жалба до Лицензионната комисия към Българския футболен съюз, в която апелира да не бъде издаден лиценз на ПФК Левски АД за сезон 2017/2018.

Стоилов претендира за възнаграждения, които му се полагат след прекратяване на договора му през 2008 година. Той настоява, позовавайки се на член 50 от Наредбата за Национално клубно лицензиране на Българския футболен съюз, Левски да не получи право да се състезава в новата кампания, ако не погаси задълженията си към него.

Според Мъри ако от "Герена" не му платят, издаването на лиценз би било в разрез с установените правила.


Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА