19 Май, 2017 14:27 987 0

Янев сменя Ферарио в Берое

  • янев-
  • нефтохимик-
  • берое-
  • спасов-
  • смяна

Илиан Илиев също е сред кандидатите за нов треньор на старозагорци

Янев сменя Ферарио в Берое - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Берое се е насочило към Христо Янев за нов старши треньор. Специалистът, който към днешна дата води Нефтохимик, почти сигурно ще напусне Бургас в края на сезона, защото има солидни разногласия с ръководството и част от футболистите, пише "Меридиан мач".

Настоящият треньор на Берое Ферарио Спасов пък е сложен на дузпата. Феро на 99 процента ще напусне клуба, дори ако "зелените" обърнат днес Ботев в мача реванш. Припомняме, че пловдивчани удариха заралии с 3:0 в първата среща, а след нея Спасов засипа футболистите си с критики.
Феро беше пред изгонване и по-рано през сезона, но късметлийка победа над Левски го остави в клуба.

За поста на Ферарио Спасов се спрягат и още няколко имена. Логично в списъка е и това на Илиан Илиев, който постоянно е вариант за треньор на отбора. Той обаче е в сложна ситуация заради договор с казахстанския Алтай, който местната федерация не допусна в елита.

Към днешна дата Илиан чака развитие по въпроса, а според запознати най-вероятно той ще си вземе от Алтай полагащите му се според договора заплати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА