6 Юни, 2017 05:16 2 309 0

Ливърпул близо до звезден летен трансфер

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • рома-
  • трансфер

"Мърсисайдци" преговарят с Рома за Мохамед Салах

Ливърпул близо до звезден летен трансфер - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул е близо до привличането на Мохамед Салах от Рома. Според информацията, споделена от "Гардиън", двата тима са близо до финализиране на преговорите, а египтянинът ще акостира на "Анфийлд" срещу сумата от 40 милиона евро.

Преди няколко дни "джалоросите" отказаха първоначалната оферта на Ливърпул от 32 милиона евро. Въпреки това Юрген Клоп е твърдо решен да се сдобие с услугите на крилото и "мърсисайдци" са отправили още по-примамливо предложение.

Египтянинът бе желан на "Анфийлд" още през 2014 година, но тогавашният футболист на швейцарския Базел бе продаден на Челси. Салах не успя да се наложи в тима на лондончани и малко след това се отправи към Апенините, за да заиграе във Фиорентина.

През сезон 2016-17 25-годишният полузащитник отбеляза цели 15 попадения и асистира за 13 други в 31 мача за Рома в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА