12 Юни, 2017 14:57 2 038 2

Играч на Сити се оплака от Бербатов

  • силва-
  • манчестър сити-
  • монако-
  • бербатов

"Бербатов ми се караше без причина", заяви Бернардо Силва

Играч на Сити се оплака от Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР

Новата звезда на Манчестър Сити Бернардо Силва се оплака от характера на Димитър Бербатов в интервю за "Мирър". Става въпрос за периода от съвместния престой на двамата в Монако. Както е известно, Силва бе продаден наскоро на "гражданите" за сумата от 50 млн. евро.

"Победихме Гинган в първия ми мач като титуляр за Монако и в последната минута можех да центрирам топката към Бербатов, а не го направих. Мисля, че той бе непокрит. Просто не го видях. Върнахме се в съблекалнята и бях много щастлив, докато не дойде Бербатов. Той изрита коша за боклук и започна да ми крещи. Аз, дете на 19, с голяма фигура от световния футбол. Обърна се към мен и ми каза: "Кой си мислиш, че си!? Да не си Марадона или Зидан?", спомня си за среща от 2015 г. Силва.

"Там стартът за мен бе труден, но с помощта на португалските ми приятели Жоао Моутиньо и Рикардо Карвальо беше по-лесно да обърна нещата в моя полза", разказва халфът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баиСандо

    10 3 Отговор
    Е и той забрави как беше в Леверкузен в началото за него, когато правеше непростими пропуски, но го чакаха.....
    а и парите променят....
  • 2 гощо

    1 2 Отговор
    Е той на лапетата ще подскача! Що не прояви характер с някоя личност!?!?