Last news in Fakti

12 Юни, 2017 15:54 1 103 0

Чешки гранд "спъва" селекцията на Левски

  • спарта прага-
  • селекция-
  • цветков-
  • черно море-
  • левски
Чешки гранд "спъва" селекцията на Левски - 1

Чешкият Спарта (Прага) проявява сериозен интерес към халфа на Черно море Александър Цветков, пише "Тема Спорт". Чехите, които финишираха на трето място в местното първенство, вече са отправили оферта за правата на играча. Той е силно желан и от Левски. За да го притежават, "сините" са готови да пратят на "Тича" няколко свои футболист - Боян Йоргачевич, Александър Александров, Франсис Нар и Амаду Сукуна. Със сигурност при варненци ще премине централният защитник Александров.

Цветков остави зад гърба си много силен сезон за "моряците". В Черно море той успя да възроди кариерата си. През сезона Александър изигра 31 шампионатни мача, в които реализира 2 гола. Интересното е, че един от тях бе в мрежата на Левски - за успеха с 1:0. Освен това той наказа "сините" два пъти и на "Герена" в двубой от Купата на България, а тимът му спечели с 3:2 след продължения. Добрите му изяви не останаха незабелязани от националния селекционер Петър Хубчев, който през пролетта го вика в състава на България.

В следващите дни ще стане ясно дали Цветков ще поеме към Чехия, ще премине при "сините", или пък ще продължи да носи екипа на Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА