13 Юни, 2017 16:29 1 311 0

Берое с апетити към Божидар Митрев

  • митрев-
  • берое-
  • левски-
  • трансфер

Старозагорци следят ситуацията около вратаря на Левски

Берое с апетити към Божидар Митрев - 1
Снимка: БТА

Берое може да се подсили с вратаря на Левски Божидар Митрев. Новият наставник на заралии Александър Томаш се надява да докара стража под Аязмото без пари. В момента Митрев има договор със "сините", които обаче си върнаха юношата Александър Любенов.

Митрев се завърна в Левски преди няколко месеца с идеята да е титуляр, но ръководството реши да залага на юношата Николай Кръстев. Поради тази причина Божидар изигра едва един мач като титуляр - при първата загуба от ЦСКА с 0:3. Стражът пази и в баража с Верея, като влезе в игра през второто полувреме, тъй като Бандаловски контузи титуляря Кръстев. При дузпите Митрев спаси удар от бялата точка, а и вкара своята дузпа, с което помогна на "сините" да се класират за Лига Европа.

На "Герена" все още е и сърбинът Боян Йоргачевич, който в момента се възстановява от контузия. В последните дни обаче усилено се заговори, че и той ще си тръгне през лятото. Така в клуба реално в момента има четирима вратари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА