Last news in Fakti

14 Юни, 2017 10:09 2 860 8

Джошуа: Пулев е велик боксьор

  • джошуа-
  • фюри-
  • кличко-
  • пулев-
  • бокс

Искам първо среща с Фюри, а не с Кличко или Кубрат, призна британецът

Джошуа: Пулев е велик боксьор - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че ако зависи от него и може да избира, ще се бие първо със сънародника си Тайсън Фюри, а не с Владимир Кличко или Кубрат Пулев.

"Тук в Обединеното кралство Тайсън Фюри би бил супер за съперник. Би било великолепно, интересно и смислено. Винаги слушам какво искат хората и съм готов да се бия с него. Той е начело на моята листа, ако трябваше аз да избирам. Тайсън вдигна много шум и ме предизвика”, сподели Антъни Джошуа пред Sky UK.

“След като Тайсън победи Кличко, изчаках търпеливо, тъй като аз бях наред. Тогава обаче Тайсън имаше своите проблеми и аз извървях моят път. Сега съм в позиция да мога да кажа: „Тайсън, ако си готов, ще се бием”. Това е мачът, който хората искат да видят. Оставете ни да го направим”, призова британецът.

"Надявам е, че ще има реванш с Кликчко. Ние отговорихме на очакванията, така че още един мач ще бъде нещо страхотно. Иска ми се само да нямам преживяване като в шестия рунд", каза Джошуа, който беше пратен в нокдаун от Кличко в средата на мача на „Уембли”. Украинецът още не е обявил, дали ще поиска реванш.

"Не се притеснявам, защото ако Кличко не се съгласи имам предизвикателство, отправено от Пулев. Той е талантлив, достатъчно опитен е, за да стигне дотук. Би се за световната титла и загуби от Кличко, но това беше в периода на доминация от Владимир. Пулев е велик боксьор и би се получил интересен мач", каза още световният шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДжошоА

    4 2 Отговор
    Джошо недей лъга.
  • 2 Крум

    1 0 Отговор
    Това момче ми се вижда доста якичко!
  • 3 Gabi Naplatanova

    5 0 Отговор
    Уважение към противника- почти винаги носи победа.
  • 4 Ники

    3 1 Отговор
    При положение че, откровено прецакаха Кубрат , какво остава да каже ? IBF с такива решения си подкопават авторитета ... друг е въпроса че Джошуа е използвал думата Great която в контекста се подразбира по скоро като страхотен, много добър а не точно Велик !!

    Коментиран от #8

  • 5 Патерсън

    2 3 Отговор
    Ами прецакаха Кобрата и сега го хвалят,да го заглавикват
  • 6 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ КЛИЧКО МОЖЕ И ДА ТЕ НАБИЕ ДЖОШУА
    ЗАЩОТО Е МНОГО УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН БОКСЬОР
    ПУЛЕВ Е ЕДНА КРЪГЛА НУЛА
  • 7 Скорпион29

    1 1 Отговор
    Еми ако някой ще сму се опъне на Антъни то това ще е Фюри ония двамата са ясни че са шпиц
  • 8 ayo

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ники":

    Мислиш ли че Кубрат не е бил компенсиран солидно,за да изчака и да няма претенции? Аз съм на това мнение,защото той прие решението на IBF спокойно без да каже че са го прецакали.