14 Юни, 2017 16:58 1 135 0

Чех е следващият съперник на Тервел Пулев

  • пулев-
  • ржезничек-
  • бокс

Противникът на българина има девет мача като професионалист, спечелил е шест от тях

Чех е следващият съперник на Тервел Пулев - 1
Снимка: БТА

Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев ще срещне Владимир Ржезничек от Чехия в четвъртия си мач на професионалния ринг. Двубоят ще се състои на 30 юни в германската столица Берлин.

Два месеца, след като постигна убедително третата си поредна победа като професионалист, Пулев тренира усилено, за да се качи отново на ринга.

За бронзовия медалист в полутежка категория от Лондон 2012 това ще бъде втори двубой в Берлин след светкавичния успех, който той постигна с нокаут в края на първия рунд срещу грузинеца Рамази Гогичашвили на 8 април. 20 дни по-късно в "Арена Армеец" в София той се справи по много зрелищен и красив начин с Томислав Рудан от Хърватия.

Както досега, българинът ще се готви отново с треньора си Борислав Бояджиев. 28-годишният Ржезничек има девет мача като професионалист, в които той е постигнал 6 победи, 3 от които с нокаут, 2 загуби и 1 равен мач. За последно чехът се качи на ринга на 9 юни в Пилзен, където се справи с пълно съдийско единодушие със сънародника си Иржи Свачина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА